ZigaForm version 6.1.1

Tietoa meistä

Tarjoamme luotettavat, nopeat ja asiakaslähtöiset tutkimuspalvelut yliopistoille, instituutioille, yrityksille, ja muille asiakkaille.

Bränditarina

Olemme Bioname Oy, bioalan tutkimusten kaikkiin vaiheisiin erikoistunut yritys. Bioname syntyi 2020 Turussa, kun perustajamme Eero Vesterinen tunnisti kasvavan tarpeen analyysipalveluille bioalojen tutkimusmenetelmien ja analyysien määrän alati lisääntyessä. Näin syntyi yritys, jonka tavoitteena on auttaa tutkijoita saavuttamaan päämääränsä helpommin, nopeammin ja kustannustehokkaammin.

Tarjoamme palveluitamme perustutkimukseen sekä soveltaviin biologian, lääketieteen ja muiden bioalojen projekteihin. Palvelutarjontamme on pääosin suunnattu yliopistoille ja muille tutkimusinstituutioille sekä yrityksille, mutta osittain myös kuluttajille.

Arvot ja visio

Näemme itsemme laadukkaita ja nopeita tutkimuspalveluja tarjoavana yrityksenä, jolle erityisen tärkeitä arvoja ovat luotettavuus, ammattimaisuus ja yksilöllisesti tuotetut palvelut. Näitä arvoja toteutamme luontoa ja biodiversiteettiä kunnioittaen. Meille on alusta asti ollut tärkeää auttaa asiakasta tutkimuksen kaikissa vaiheissa ja vastata jokaisen yksilölliseen tarpeeseen prosessissa.

Tulevaisuudessa haluamme nähdä uusia mahdollisuuksia tutkia ympäristöä ja maailman monimuotoisuutta nopeita ja tarkoituksenmukaisia menetelmiä hyödyntäen.